Decked vetolaatikko Ford Ranger Double Cab 2011-22

2.480,00 

Hinta sis. ALV 24%

Yksikkö: KPL

Tuotetunnus: YF1

Decked vetolaatikko Ford Ranger 2011-22 Double Cab pickupin lavalle. Markkinoiden monipuolisin vetolaatikkojärjestelmä käsittelee kaiken, mitä voit tarvita. Rakennettu kestämään ankaraa Pohjolan sääoloja ja tehty testattavaksi äärirajoihinsa.

Kuvaus

Decked vetolaatikkojärjestelmä

Ford Ranger Double Cap 2011 – 22 1549mm

Decked vetolaatikko Ford Ranger Double Cab 2011-22 pickupin lavalle. DECKED esittelee nyt täysin uuden, päivitetyn ja parannetun säilytysjärjestelmän avolava-autoille. Useiden vuosien kehitystyön ja testauksen jälkeen DECKED on parempi kuin koskaan ennen. Uudessa säilytysjärjestelmässä on 30 % enemmän säilytystilaa, ja säilytyslaatikot voidaan vetää ulos entistä pidemmälle. DECKED-säilytysjärjestelmää on parannettu kaikissa kohdissa. Markkinoiden monipuolisin vetolaatikkojärjestelmä käsittelee kaiken, mitä voit tarvita. Rakennettu kestämään ankaraa Pohjolan sääoloja ja tehty testattavaksi äärirajoihinsa. DECKED on toimiva järjestelmä aktiivisille ihmisille. Lukittava, vedenpitävä, kestävä, 500 kg kantavuus, kiinnityspisteet ja helppo asentaa. Jokaisella järjestelmällä on 3 vuoden takuu ja laatikon max. kuorma on jopa 180 kg! Täyden lisävarustevalikoiman ansiosta DECKED-järjestelmän määrittäminen tarpeisiisi ei ole koskaan ollut helpompaa. Lisää kappaleita, sidontoja tai jaa DECKED-laatikot jakajilla.

Ominaisuudet ja edut

  • DECKED-säilytysjärjestelmä on markkinoiden paras, lujin ja älykkäin ratkaisu. Vetolaatikkojärjestelmä on entiseen tapaan valmistettu kestävästä HDPE-muovista, joka on vahvistettu vahvalla teräsrungolla. Järjestelmä on helppo asentaa 2-3 tunnissa ja tarjoaa suuremman tasaisen kuormapinnan ajoneuvoon, koska pyöränkaaret ovat peitettyinä. Se mahdollistaa esimerkiksi kuormalavojen ja suurempien määrien lastauksen varastojärjestelmän päälle.
  • Decked midsize pickup:n vetolaatikkojärjestelmän kantavuus on 500kg. Siinä on yksi suuri vetolaatikko johon on kuormattavissa jopa 180kg.
  • DECKED-säilytysjärjestelmän laatiko on kooltaan suurempi ja kulmikkaampia, mikä tarkoittaa, että siihen mahtuu 30 % enemmän kuin aikaisemmissa laatikoissa. Laatikot voidaan myös vetää ulos aiempaa pidemmälle, mikä mahdollistaa lisäsäilytyksen.
  • DECKEDin uudessa säilytysjärjestelmässä on parannettu sääsuojaa, uudet tiivisteet säilytyslaatikoissa ja suojapaneelit sivuilla. Säilytysjärjestelmä sisältää nyt myös kuormasilmukat turvalliseen ankkurointiin järjestelmän päälle. Nämä silmukat on liitetty suoraan lavan kuormasilmukoihin maksimaalisen turvallisuuden takaamiseksi.
  • DECKED-säilytysjärjestelmä on avoin säilytyslaatikoiden sivuilta, jolloin pääsee käsiksi esimerkiksi uudempien avolava-autojen (ja sähkölava-autojen) sähköjärjestelmiin. Säilytysjärjestelmän sivuille voidaan asentaa myös pienempiä kannellisia säilytyslaatikoita, joihin voi säilyttää esimerkiksi pienempiä tarvikkeita.
  • DECKEDin uusi säilytysjärjestelmä sisältää useita lisävarusteita. Tämä midsize pickup:n suunniteltu järjestelmä sisältää yhden suuren (Halfrack 32) ja yhden keskikokoisen (Sixer 16) säilytyslaatikon kannella ja kahvalla, neljä pienempää säilytyslaatikkoa järjestelmän sivuille ja neljä kuormansidontasilmukkaa sekä suuren säilytyslaatikon (D-co Bin) kannella.
  • Ylisuuret valualumiinikahvat helpottavat käyttöä käsineiden kanssa
  • Toimii ruiskutettavan lavan vuorauksen kanssa, mutta ei pudotettavan muovisen lavakatteen kanssa.
  • DECKED-säilytysjärjestelmää on myös mahdollista täydentää lisätarvikkeilla, kuten säilytyslaatikoiden lukoilla, järjestelmän päällä olevan tavaratilan matolla, lisälaatikoilla ja välilevyillä jne.

Lisätiedot

Tuoteryhmä

Merkki

Valmistusmaa

US

Yksikkö

KPL

Malli

Ranger

Pakkaus

Kartonki

Rahdituspaino

107

Pakkauksen mitat

170x99x58

Takuu

3 vuosi